Microsoft Exchange
Vil du dele kalender og kontakter med dine kolleger så er Microsoft Exchange løsningen.
Vi tilbyr deg en av bransjens største mailbokse på hele 25 GB per konto fra kun 39,- per måned. Oppgraderingen gjøres enkelt rett fra din webkonto på WAFF.
OBS! Ligger du fortsatt på en av våre gamle mailplatformer så kontakt oss på support for å bli oppgradert allerede i dag.

E-post den viktigste kommunikasjonskanalen.
I takt med en endring i bruksmønsteret på e-post der flere mobileenheter brukes om hverandre og mailen må kunne leses overalt, har vi økt lagringsplassen betraktelig for at våre kunder kan få frihet til å lagre mailen sin på vårt lagringscluster.   

PC, Mac, Android og iPhone
Du kan bruke lese e-post via webmail, laste den ned (med POP3) eller la den være lagret på server (IMAP) slik at du kan lese den på både iPhone, Android, webmail og vanlige epostprogrammer.

Spam og Antivirus
Vi beskytter din innboks med spam- og virusfiltere som vi holder ved like, og sørger for at den viktige mailen når din innboks - mens du forblir beskyttet mot virus og søppelpost.

Webmail
Du får tilgang til Outlook webmail som gir deg samme muligheter som når du sitter med Outlook lokalt. Den fungerer i alle weblesere med stor utbredelse så som IE, Chrome, Firefox og Opera
Se også vår beskrivelse av denne tjenesten her

Sikkerhet
Vi gjør alt i vår makt for å beskytte din e-post. Mailen du sender og mailen du mottar blir kryptert etter strenge standarder på veien mellom deg og e-postserveren.

Support
Support for gratiskontoer er kun via epost eller vår helpdesk. Telefonsupport kan kjøpes som en tilleggstjeneste. 
Telefonsupporten har åpent fra 06-22 mandag til fredag og 10-15 på lørdag -søndag. Prisen for denne utvidede support muligheten koster kr 10.- + mva. per måned.