ISPHuset har WordPress-vennlige webhotell. Våre webhotell er godt tilpasset for WordPress, og vi har i dag flere tusen fornøyde kunder hos oss som

bruker WordPress.
Vi har dog savnet en viktig funksjon relatert til WordPress. Det er faktisk den mest etterspurte funksjonen hos våre kunder det siste året. Vi prater selvfølgelig om en oneclick-installerer, en løsning for å kunne raskt og enkelt installere WordPress hos oss. (uten FTP og databasehåndtering).

Vi har i dag gleden av å introdusere en enkel WordPress-installerer fra vårt kontrollpanel.
ISPHuset er ikke det første leverandør av webhotell som tilbyr dette. Det finnes flere leverandører som allerede gjør dette, men i stedenfor å være først ønsker vi med vår egen WordPress-installerer å være best.


Her er fordelene med ISPHuset sin WordPress-installerer:

- WordPress på ordentlig
Med vår WordPress-installerer så installeres en fullverdig versjon av WordPress. Visse leverandører begrenser WordPressfunksjoner og grensesnitt. Det gjør ikke vi.
Det er til og med mulig å velge språk for WordPress (norsk, engelsk, svensk og dansk) med vår installerer.

- Automatiske oppdateringer
En av de vanligste grunnene til at en WordPress-side blir hacket, er at man ikke har oppdatert WordPress med de tilhørende temaer/tillegg.
Om man installerer WordPress via vår installerer så oppdateres alt automatisk.
Det er en enorm fordel sikkerhetsmessig.

- Optimalisert WordPress-konfigurasjon
Om man vil installere WordPress via vår installerer så får man i tillegg en optimalisert konfigurasjon for hjemmesiden.
Feks så aktiveres den siste (og raskeste) versjonen av PHP, og man får automatisk WordPress-tilpasset komprimering (som minsker hjemmesidens størrelse med 60-70 %)

- Raskere webservere
Våre webservere er raskere enn mange andre webhotell sine webservere. Vi er ikke det billigste webhotellet så vi trenger ikke å legge så mange kunder på hver server.
En raskere webserver gir en raskere hjemmeside, som igjen gir flere besøkende og bedre plasseringer i søkemoterer.

Vår nye WordPress-installerer er tilgjengelig for alle kunder med webhotellpakker hos oss. Det er bare å logge inn på ditt kontrollpanel, og gå til "Hjemmeside" -> "Applikasjoner" for å bruke denne funksjonen.


WordPress-installereren er enkel å bruke, men les gjerne vår guide om du ønsker mer info: Oneclick-installering av WordPress.
Vi håper dere får god nytte av denne funksjonen.