Vi lanserer nå et nytt kontrollpanel for dine tjenester hos oss og bytter samtidig e-postsystem til Microsoft Exchange, og vi kan dermed tilby Exchange Premium som ekstra tjeneste.

Er dere eksisterende kunde med enten e-posthotell eller webhotell har dere fått informasjon for deres nye kontrollpanel på e-post samt informasjon om migrering. 

Alle dere som har fått informasjon om migrering skal igjennom en kort prosess som må fullføres i løpet perioden oppgitt i e-posten. Prosessen består av 1-4 trinn avhengig av hvilke tjenester dere har hos oss. De kan bestå av å opprette e-postkontoer, føre over hjemmesiden og evnt. føre over data til databasen på den nye webhotellplattformen. Når dere gjør dette selv har dere full kontroll på når migreringen blir fullført i løpet av perioden dere har fått tildelt, og kan forberede dere godt. Dere kan også luke bort overflødige e-postadresser og få en ryddigere webhotellkonto.

Skulle det dukke opp noe spørsmål under denne prosessen ta kontakt med oss på flyttehjelp@isphuset.no så hjelper vi dere gjerne. De fire trinnene for migreringen finner dere her: https://www.isphuset.no/kundeservice/oss/migrering-til-var-nye-e-post-og-webhotellplattform

Nyheter med det nye e-post/webhotellsystemet:

  • Fra deres nye kontrollpanelet kan dere nå styre DNS for domenet, administrere e-post, opprette MySQL- og MSSQL-databaser og administrere websiden.
  • Dere får en rekke nye funksjoner og muligheter på webhotellet hos oss.
  • Alle får muligheten for å kjøre både Windows og Linux-webhotell på samme pakke, man trenger ikke å velge lenger.
  • På Linux plattformen kan man selv velge PHP-versjon opp til PHP 5.5.
  • Dere kan blant annet også ta i bruk både Ruby on Rails og Python.
  • En annen etterspurt nyhet er shell-tilgang til webhotellet.

E-postoppgraderingen er den største nyheten. 

Vi migrerer til Microsoft Exchange Server, som er kjent som det beste, raskeste og sikreste e-postsystemet. Fra kontrollpanelet kan man enkelt oppgradere til Premium Exchange med opptil 25 GB plass på kontoen. Med Exchange Premium kan man synkronisere e-post, kalender og adressebok mellom feks mobil, nettbrett og datamaskin. Det er også mulig å dele kalender med de andre i firmaet, noe som er spesielt nyttig for firmaer som driver med salg, møter og kundeoppdrag.