Ny runde med svindel e-post

Det er nå kommet en ny utgave av svindel e-posten som vi skrev om i sept. Denne gangen er er den på engelsk og har lagt ved et av dine tidligere passord.

Svindel e-post

Det florerer for tiden en norsk svindel e-post der hackere påstår de har installert en RAT-programvare/virus på din maskin og hacket e-postkontoen din.

Endringer for .dk domener

I forbindelse med at vi konsoliderer våre registrarkontoer hos DK Hostmaster blir vårt registrarfirma Nordreg AB betalingskontakt.

Endringer på gTLD domener pga GDPR

Microsoft øker lisensavgifter

Microsoft har valgt å sette opp sine priser for produktene Windows Datacenter og SQL Server.

.SHOP er nå åpent for alle.

Allerede 4 timer etter åpningen 26.09.2016 hadde .shop godt over 40 000 registreringer. Bestiller du ditt .shop domene før utgangen av Oktober 2016 spanderer vi 6 måneders Standard webhotell, der du finner One-click install av WooCommerce e-handelsystem.

Prisen for .shop er kun 245.- + mva per år.*

*Forbehold om pris

Verifisering av COM/ NET / INFO /BIZ /ORG / NAME domener

Vårt registrarfirma Nordreg AB har nå blitt godkjennt ICANN-registrar for den såkallte "2013-avtalen".
Som følge av dette blir det nye rutiner for COM / NET / INFO / BIZ /ORG / NAME angående verifisering av kontaktinformasjon.

Endringer for .fi domener fra 5 sept.

Listen med nye toppdomener som kommer er oppdatert!

Etter mange års venting er nå endelig de nye toppdomenene på vei ut i markedet. Det kommer i løpet av de neste årene til å slippes løs ca 1400 nye typer domener så det bør være noe for enhver smak. Vi kommer fortløpende til å legge til dem i vårt domenesøk når de blir allment tilgjengelige for registrering. For noen av dem vil det være spesielle krav som må oppfylles.

WordPress-tilleggene du bør unnvike

En oppdatert hjemmeside er en sikrere hjemmeside. Det føles som vi har sagt det utallige ganger før, men den fremste årsaken til at en hjemmesde blir hacket er at den inneholder funksjoner med sikkerhetshull. Ofte er det ikke hjemmesiden i seg selv, men tillegg/plugins som er sårbare. Dette stemmer også om man bruker WordPress.

Sider