Svindel e-post


Endringer for .dk domener

Endringer på gTLD domener pga GDPR

Microsoft øker lisensavgifter

Microsoft har valgt å sette opp sine priser for produktene Windows Datacenter og SQL Server.

.SHOP er nå åpent for alle.

Allerede 4 timer etter åpningen 26.09.2016 hadde .shop godt over 40 000 registreringer. Bestiller du ditt .shop domene før utgangen av Oktober 2016 spanderer vi 6 måneders Standard webhotell, der du finner One-click install av WooCommerce e-handelsystem.

Prisen for .shop er kun 245.- + mva per år.*

*Forbehold om pris

Verifisering av COM/ NET / INFO /BIZ /ORG / NAME domener

Vårt registrarfirma Nordreg AB har nå blitt godkjennt ICANN-registrar for den såkallte "2013-avtalen".
Som følge av dette blir det nye rutiner for COM / NET / INFO / BIZ /ORG / NAME angående verifisering av kontaktinformasjon.

Endringer for .fi domener fra 5 sept.

Listen med nye toppdomener som kommer er oppdatert!

Etter mange års venting er nå endelig de nye toppdomenene på vei ut i markedet. Det kommer i løpet av de neste årene til å slippes løs ca 1400 nye typer domener så det bør være noe for enhver smak. Vi kommer fortløpende til å legge til dem i vårt domenesøk når de blir allment tilgjengelige for registrering. For noen av dem vil det være spesielle krav som må oppfylles.

WordPress-tilleggene du bør unnvike

En oppdatert hjemmeside er en sikrere hjemmeside. Det føles som vi har sagt det utallige ganger før, men den fremste årsaken til at en hjemmesde blir hacket er at den inneholder funksjoner med sikkerhetshull. Ofte er det ikke hjemmesiden i seg selv, men tillegg/plugins som er sårbare. Dette stemmer også om man bruker WordPress.

Aktuelle oppgraderinger av SSL og PHP


Vi jobber med å tilby våre kunder så raske, sikre og stabile tjenester som mulig. Det er en stadig pågående prosess, en av de viktigste tingene er å stadig ligge i framkant av den tekniske utviklingen.

Vårt månedlige vedlikeholdsvindu er et eksempel på hvordan vi jobber med dette.
Den første tirsdagen i måneden fra kl 23.00 gjør vi vedlikehold på serverene.

Sider